Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varmt och bubbligt!


Kärleken känns!

Kärleken känns som en brinnande lykta
Allt vackert

Kär
det är som drömmar i hjärtans väg

Att träffa dig,bli förälskad,bli din vän

Det är kärlek

Som stilla faller som regndis
Tills det får floden att svämma över




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-28 19:34



Bookmark and Share


  Quasimodo
En härlig beskrivning av kärleken, gillar sista raden särskilt!
2016-08-27

  Alysse VIP
Dina vackra ord finner vägen till mitt hjärta
2016-04-18

  mike irow
rent drömm-ande
att vara med....

2016-04-08

  Lars Hedlin
Starkt och känsloladdat ..kram
2016-03-15

    Ken Cassel
Bra Kia :-)

Kramar Ken
2016-03-08

    ej medlem längre
Poetiskt och mycket vackert sätter du ord på kärleken!
2016-02-28

    ej medlem längre
Tycker om textens mjukhet! Dessa strofer tilltalar mig mycket
"som stilla faller som regndis
Tills det får floden att svämma över"

2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"