Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är stolt modalist. / Bild från Google


MODALISM

jag har blickat uppåt stjärnklara nätter

fylld av tacksamhet till Jesus, min Far

Han som också är den Helige Ande

när jag sänker blicken är HERREN kvar

 

jag har blickat över solsmekta slätter

över city från ett berg, över hav

fylld av glädje över nåden från Herren

fylld av tacksamhet för gåvan Han gav

när jag läser Uppenbarelseboken

ser jag EN Gud på EN tron, INTE tre

tacksam för vad Jesus har uppenbarat

att Han gav mig ljus, så att jag kan se

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2016-03-01 10:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Swedenborg hade rätt om Gudomen, men inte i de andra frågorna.
Han var en falsk profet och spiritist.

Treenighetsläran är en efterhandskonstruktion som tillkom på kyrkomöten under 300-talet e.Kr.
2016-03-01

    ej medlem längre
I gott sällskap av Swedenborg, frid över hans minne. Treenigheten är en bra märklig konstruktion.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP