Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring

du drar upp gardinen öppnar fönstret
släpper in vårens dofter och ljuset
du flyttar allt som växt fast:
sopar bort det gamla skräpet

jag märker inte ens
hur du vrider tillbaka allt till sin plats




Fri vers av mörkö
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-01 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mörkö