Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARSKATT - limerick

En vårpilsk kattherre i Lomma

kände ljuva dofter komma

upplät sin starka stämma

ville på honor klämma

i marsnatt låta lusten blomma




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-02 17:36



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Gulligt.just blommande! Djuren är som väckarklockor av lustans årstider
2016-03-04

  Linda CH VIP
Marskatterna är verkligen vårens budbärare! Skicklig och kul limerick!
2016-03-04

  ResenärGenomLivet
Ja, suck...nu är det dags...kul limerick...
2016-03-03

    ej medlem längre
Händer en hel del under mars månad:)
2016-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om vårens budbärare!
2016-03-03

  Rise Little One
Naturligt beteende får bestämma :)
2016-03-02

    Jonahs
Haha,underbar!
2016-03-02

  Henning Hson
Gillar denna, tummen upp!
2016-03-02

    Dan Myrbeck
Ja, då är det bara att med hög svansföring bort till honorna
lomma.

PS: Kul variant med att ALLT rimmar på allt. Bra allitterationer.
2016-03-02

    ej medlem längre
Vilken gullig limerick!
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP