Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUMSMUMS - limerick

En yppig kvinna från Laka

ville lammkött se och smaka

la sin mun mot kalsong

som genast blev trång

"oj", sa snorren, på huvet skaka

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-13 16:42



Bookmark and Share


  mike irow
oröriga i dånet....
2016-03-19

    Dan Myrbeck
Den var nog från Slaka..
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Härligt fräck med stil!
2016-03-14

  Rise Little One
En vågad limerick med stil...
2016-03-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
ståndligt fint, ej alls längre mör
2016-03-13

    ej medlem längre
Het närhet...:)
2016-03-13

  Marianne Räf
Gillar fräckheten i denna vers.
Rolig! Lite vågat får det va´!
2016-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Sen blev det dans för två
såvitt jag kan förstå!
2016-03-13

  Henning Hson
Hehe...Tummen upp!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP