Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare

Du gick vidare

men det gjorde aldrig jag





för det var jag som svek Dig




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-02 18:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande fin...
2016-03-29

    ej medlem längre
En dikt fylld med smärta
som gör ont:(
2016-03-09

  Knoparemoj
Hej,

Ja,paenitebit som det heter på latin.
Att ångra sig.

Ha det gott
Bosse
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin