Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De Geer har HELT rätt. Jag VÄGRAR att anpassa mig efter vad andra anser vara "bra poesi".


CARL JOHAN DE GEER

carl johan de geer

han är som han är

en frispråkig herre

en märklig konstnär

och rådet han ger

till mig och till er

är: skapa som DU vill!

för om man blott ser

på det andra sagt

så får de en makt

de inte bör ha

det är inte bra

jag vill vara fri

rebellisk förbli

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160302

 

"TAKE IT OR LEAVE IT" , för att citera The Runaways

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-03-02 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP