Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser

jag ser framåt

inte bakåt

jag tar ett litet steg framåt

varje dag

inte bakåt

jag lever i nuet

inte i då tid

 

anits 4 mars 2016




Fri vers av anits VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-04 06:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ett bra sätt att leva livet på...
2016-03-08

    Dan Myrbeck
Mycket bra tänkt och skaldat!

Summan av många små steg
blir ett stort framsteg.

2016-03-04

  Fem hjärtan VIP
Det är en gåva att kunna göra det..
2016-03-04

  Niliboy
Ja, vi är ju nya människor å tror på det nya förbundet som gör oss levande
2016-03-04

  Bibbi VIP
Klokt.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP