Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden av någon jag känner


En förebild

Att vilja vara sedd.
Vara dotter igen.
Att vara din dotter,
det som aldrig kommer bli av,
det som aldrig blev av.

Därför kan jag inte låtsas sakna dig.
Det är inte dig jag saknar.
Jag vill vara dotter åt kvinnan jag tycker om som ett barn älskar sin mamma.




Fri vers (Prosapoesi) av AldrigAnorexi
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 02:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande ord....griper tag!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AldrigAnorexi