Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärnforskning om kärlek


Kärlekens Kemi

Genom hypotalamus rusar Kärlekens euforiska kemi
dopaminen strömmar med rasande fart
och söker sig genom Nucelus accumbens vindlingar
Belöningens romantik genom Nucleus Caudatus inbjuder
kärleken genom chokladens Fenyletylamin
Hjärnbarken sluter sig kring oss bägge , omgivningen flyter bort
Talamus formar din längtan efter tät kontakt,
endorfinet tränger på
Oxytocinets flöde rusar i en oändlig orgasm




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-06 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
endorfiner och seroteniner även av fysträning

du är en helt lexikon :)
2017-09-21

    Rebecca W
Blodbanans lustdryck är komplex och kraftfull. Bravo.
2017-09-20

  Nellie629
äre inte endorfiner som kickar igång?
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP