Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Alltid är det nått... Teckning: från boken "Kärleksögonkast" i samarbete med poeten Ryszard Golebiowski där jag illustrerat hans dikter, jag var också redaktör för boken.


Så kan det gå

Så kan det gå

Han var lite efter sin rutin
det var för mycket att ta in
som den man han var
ville han visa att han var karl
för sin hatt...

hon var som de flesta
som den nya tekniken vill testa
utan kunskap eller verktygslåda
ville hon sina framsteg beskåda
å samtidigt få rabatt...

De sprang ihop en dag i april
en sån då inget tycktes bli som de vill
några skråmor de ådrog varandra
och några oskyldiga andra
som fattat att...

De råkade blandaihop varandras grejer
Om man så säger
det blev riktigt pinsamt till sist
Fast för oss mer komiskt än trist
ett stort skratt...

Men som de människor vi är
blev det vad som enade dem där
två ensamma själar på drift
nu är den ena med den andre gift
de har funnit sin skatt...

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP