Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale ... Vem har sagt att just du skall ha hörsel och syn...Citat Evert Taube


solidaritet

 

du... nu förstår jag

 

... ... ...

varför jag inte strävar hårt efter att bli rik...

solidariteten i min natur stöttar mig

guidar mig genom hungern

... ... ...

för att jorden skall räcka till alla...




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-07 16:48



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Tummen UPPP, för en äkta mänskovarelse, den numera alltmer sällsynta!!!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP