Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Robusta hårda verkligheter


Urberget

uttala mitt namn

i ett eko

låt det eka om och om igen

 

urbergets hårda hud

ljudvallen sprängs inifrån och ut

Kiruna ... staden som flyttade

vidunderliga massor av urberg

 

jojken som inte längre ekar

som inte tas emot av något berg

smulorna är bara kvar

urfolket tassar på tå

 

Bergatrollet kan vakna

när som helst

när det händer slår det vilt omkring sig

och alla stryker med




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-07 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP