Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slumpens skördar


Statistik 2

Är du övre kvartil
eller undre kvartil lille vän
eller bara medianen
i normalfördelningen
Är du bara statistisk signifikant
ordnar sig allt
Slumpen har många namn
tur, otur eller tillfälligheten
Guds vilja eller Allah är stor
går också bra
slumpen är ond
slumpen är god
att bekämpa slumpen är ingen ide
endast kärleken kan




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-09 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP