Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM inte om...

 

 

Om inte om fanns, och du
hade hållit hastigheten, så
skulle det kanske aldrig hänt!

* Inget hjärta i halsgropen när
   telefonen ringde och du sa vad
   som hänt
* Ingen tillknycklad front
* Ingen inställd resa
* Inget behov av att låna bil
* Inget tillfälle till irritation
* Inte en massa telefonsamtal hit och dit
* Inga omkullkastade planer
* Ingen tur till bilverkstaden
* Ingen oro för vad som kunde ha hänt
* Inget dött rådjur för jägaren
   att ta hand om
* Ingen anmälan till polisen
* Inget letande efter ny bil
* mm...mm...

 

Men huvudsaken är att du klarade dig
och förhoppningsvis lärde dig något
efter den händelsen.

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet
Läst 506 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-03-21 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, tänk om Om inte fanns. Bra ordat!
2016-03-31

    ej medlem längre
Kloka råd du kommer med!
2016-03-30

  Bo Himmelsbåge
Joo... det är alltid bäst att tänka efter
före... men som du skriver, förhoppningsvis lär man sig av sina misstag...
2016-03-27

  Palett
Kloka råd att ta till sig !
2016-03-25

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2016-03-24

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet. Det är bra om man tänker efter före.
2016-03-23

    ej medlem längre
Ja så mycket som kan hända när man har för brått. Och så mycket besvär som det blir.
Bra att påminna sig ofta!
2016-03-23

  Olof Lagerhorn VIP
En frågeställning och en text som på ett skickligt sätt fångar något av livets essens. Skönt att höra min vän att allt gick bra.
2016-03-23

  Eva Helene VIP
Välskrivet och tänkvärt och med en bra konklusion!
2016-03-22

  Rise Little One
Man bör nog tänka efter före ja ...
2016-03-22

  överlevaren VIP
Oj, tur att det ändå gick bra!
2016-03-22

  Fem hjärtan VIP
En olycka händer snabbt och det finns alltid några om att begrunda.. En bra och viktig text som väcker tankar..
2016-03-22

    Birgersdotter VIP
Ja tänk om om inte fanns..bra skrivet!!!
2016-03-22

  Heikki Hellman
Detsamma händer allt för ofta, varje dag… vad kan säga… kör sakta!
2016-03-22

  mike irow
begrundar...
2016-03-22

  louisegirl
Tänkvärt om hur lätt det kan bära till olycka...
Mycket bra skrivet!
2016-03-21

  ULJO
BRILJANT SKALDAT
2016-03-21

  Niliboy
Här har vi renar på vägarna å det är dåligt med den anpassade hastigheten. Det är ett stort bekymmer för samerna som äger renarna!
2016-03-21

    ej medlem längre
Ord som leder till eftertankar. En olycka händer så snabbt och så oförberett.
2016-03-21

  Marita Ohlquist VIP
En stark varningssignal, nästa gång kan det bli ännu värre!
2016-03-21

    Dan Myrbeck
Tänkvärt.. Jag fick böta för fortkörning en gång, men som tur var hände BARA det..
2016-03-21

  Gisela Nordell
bra slutkläm på fin text!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet