Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren ger hopp. Eget vårfoto.


Kärlekens vind

 

 

Kärlekens vind
rör vid var kind
varsamt
sprid värme och ro
fred och frihet vi ber
åt var mänska vi ser
låt nu alla
i trygghet få bo.

Kärlekens vind
världen är blind
öppna ögon
och öron igen
så vi ser på varann
med en kärlek så sann
just så där som
man gör med en vän.

Kärlekens vind
rör vid min kind
hjälp mig att
sprida det ut
hoppfull jag är
att vi oss lär
sprida kärlekens 
budskap till slut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet
Läst 621 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-05-15 13:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vackert.
2016-06-05

  Lars Hedlin
Underbart :)
2016-06-03

  anits VIP
Vackert och mycket klokt skrivet!
2016-05-25

    ej medlem längre
Härligt, fortsätt sprida de fina budskapet!
2016-05-24

  Ninananonia VIP
Fin :)
2016-05-21

    ej medlem längre
Tycker mycket om din text!
2016-05-19

  rondell
Oh så vackert! Tycker mycket om...
2016-05-18

  Heikki Hellman
Kärlekens vind, välkommen, viktig att vi kunde uppleva den alla!
2016-05-17

  Olof Lagerhorn VIP
Innerlig och underbar lovsång till kärleken där ord, melodi och rytm blir till ett kärlekens ackord.
2016-05-16

  ULJO
Så ljuvligt vackert
2016-05-16

    Dan Myrbeck
Vacker med bra budskap.
Har du skrivit melodin?
2016-05-16

  Eva Helene VIP
Så klokt och fint och bilden är ljuvlig!
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att bära med sig i vardagen!
2016-05-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt
2016-05-16

  Fem hjärtan VIP
Underbar vårvisa fylld med hopp!
2016-05-15

  aol
Underbart säger jag,
2016-05-15

  överlevaren VIP
Mycket bra, GILLAR!
2016-05-15

  Ljusletaren
Sanna ord till en vacker bild!
/kram
2016-05-15

    ej medlem längre
Ömsint och så vackert språkat
Du poetissa, en av de fina vi råkat
2016-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin vistext med ett synnerligen bra kärleksbudskap!
2016-05-15

  Niliboy
Ja, ibland är det lite väl kärlekslöst, tänk om fler antog din maning!
2016-05-15

  Chawa VIP
Fin och hoppfull liten vårvisa, nästan som en bön för kärlekens skull...
2016-05-15

    ej medlem längre
En vacker visa med ord som lenar kinden.
2016-05-15

  mike irow
vackra ord i poesins skrift!
2016-05-15

  Marianne Räf
Fin, med kärleksfullt budskap !
2016-05-15

    ej medlem längre
Vackra ord om en bättre värld för alla att leva i om bara kärleken får råda!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet