Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLY THE FLAG

jag vill hålla fanan högt

och ta en dag i sänder

jag vill hålla fanan högt

oavsett vad som händer

tiden går åt samma håll

som den gjort i eoner

rocken spelar samma roll

fast med andra ikoner

 

 

fyll min fana, vilda vind

bortom människoförgudning

detta slags revolution

utgör ingen stillsam bjudning

smattra ljudligt, fladdra stolt

jag vill aldrig kompromissa

blod och eld ifrån Hans folk

segerns fana vill vi hissa

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-03-09 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP