Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tystnar


PAUS

pausen angriper mig

hårt och brutalt

allt tystnar

tystnad

omsluts av kall tystnad

ratandet hatandet 

mobbas ut

PAUSEN

tystas med ord

massa fula ord

så fort det blir tyst

i klassen

då passar de på

ögonpekning hur gestalts det

förstår någon vad jag menar

....

barnterrorister

vi vuxna bör stötta

vägleda och rätta

men läraren skrev istället

i min bok... Saknar mening innehåll, vart vill du komma, vad då ta en tupplur?... Vad är en tupplur, en tupp i en lur?...

åh fy fan vad jag dog

det såg mobbarna

slet mig sen i små bitar

...

det enda praktiska med det

är att man lärt sig flyga

....




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 11:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP