Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLK RUNTOMKRING

hon sitter och läser virgina wolf

på trappan i solen i dag

och kent, som jag lekte i sandlådan med

han äger ett byggföretag

en kvinna vi känner blev hotad och fick

ta barnen och väskan och fly

så fjärran den känns, gamla sandlådans sand

och världen känns främmande ny

 

 

vi talar om alla bekanta som dött

dem kommer man inte ifrån

och hustrun hon vilar sig, sliten och trött

jag tror att hon ber för vår son

på bibblans café babblar gubbarnas hop

och våren är äntligen här

jag tar det rätt lugnt, inte alls många knop

och e-postar polare per

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2016-03-11 15:19



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Trevlig betraktelse, känns som ett fotografi av dagar i liv.
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP