Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att byta plats på rubriker det kan bli tokigt men nog så irriterande. Här en illustration, se föregående text...


En liten tomte

En liten ängel ifrån Bahamas 

gick hela dagen i pyjamas 

änglar måste också vila

inte jämt omkring i himlen ila

...




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP