Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIT FLAGG IGEN

kommer du livrädd

med vit flagg igen

kommer du kantstött

av verkligheten

ödmjuk av insikten

om dina fel

då har du redan

försonats en del

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1273 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-03-12 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP