Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRMÅNAD

jag var på loppis

i strömsbro församlingshus

gick in mot stan och

var lyrisk av vårens ljus

mötte ali, en

ung man från afghanistan

han föddes där men

han växte upp i iran

folk stannar ute

för soligt för att gå hem

vore jag ung satt

jag ute till klockan fem

en härlig lördag

när vårsolen värmer oss

och bistre bore

är nu inte längre boss

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2016-03-12 15:55



Bookmark and Share


    sajo
En underbar text. Den här blir man varm inombords när man läser. Vårsol gör verkligen under i våra sinnen efter en lång vinter.

Massor av applåder.
2016-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Poetisk kommentar om en nykommen vårdag.
2016-03-12

    ej medlem längre
Synd att man inte kan applådera dig..men det är i och för sig tomma ljud.

En underbar text detta om vår vardag.

Tack
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP