Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken soppa


En liten hottentott

soppa värmer gott

sa en liten hottentott

men när soppan ätits opp

är den ett minne blott




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-03-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP