Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu blir det grötrim


Ängel och tomte dejtar

liten tomte mötte en ängel

så söt, så söt

att han bjöd hem henne på gröt




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-12 22:39



Bookmark and Share


    tramp
Mysig !
2016-03-13

  mike irow
söt!1 o int bara!!! finfin,,,
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP