Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland händer det

det händer att orken tar slut

krafterna som nyss fanns

har liksom blåst bort

jag vill gå ut

börjar göra mig i ordning

så kommer tröttheten

från ingenstans

ut kommer jag inte

jag lägger mig på sängen

eller i soffan

det är något jag känner igen

från en tid

när arbetet 

jordbruket och allt som ska skötas i ett hem

tog stopp

nu har jag bara mig själv

ändå händer det

mycket av det som hände då

kommer upp i mina drömmar

drömmar som är jobbiga

när jag vaknar

är det som jag är kvar i drömmen

i dag är det en sån dag

ändå inte

jag ska gå ut

kommer att få sällskap med det

jag ska göra

hoppas på att tröttheten försvinner

så jag kan ta till vara dagen

och det roliga vi ska göra

 

 

anits 14 mars 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-14 10:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart! Du ger dig inte! Vackert skrivet!
2016-03-19

    Dan Myrbeck
Efter en trevlig dag med födelsedagskalas och underhållning, blev jag kollosalt trött i går kväll - riktigt matt! Men efter lite mat och vila var jag pigg igen. Så där upp och ner, är det ju.
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Vissa dagar är jobbigare än andra! Styrkekram till dig!
2016-03-14

  ULJO
Du bjuder verkligen på dig själv. Tack för det. Jag önskar dig allt gott.
2016-03-14

    sajo
Bra skrivet. Enormt trött just nu. Men försöker just nu följa kroppen och vilar då jag det behöver, läsa, gå ut och gå runt kvarteret för att få luft. Göra lite roligt emellanåt. Skulle ha hört av mig men gör det efter morgondagen då jag får mer svar. Du skriver så bra.
2016-03-14

  Niliboy
Ja, ibland är det bara jobbigt att gå ut, men snösmältningen kan ju vara roligt att skåda.
2016-03-14

  Bibbi VIP
Styrkekramar!
2016-03-14

  Solstrale VIP
Kära människa, vet dessa dagar hur det känns... Empatiserar med dig! Men du ger även hoppet till läsaren, när du vill försöka! Ditt mod till ord för också det svåra på din jord! Blir rörd och kram- om-lusten väcks!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP