Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns flera ord än tankar

Bilder eller ord
likt non-stop
Djupa saker
frågetecken som man vill räta ut

Närvarande tankar (Nu)
Skenande tankar (Vilda)
Sjunkande tankar (Tunga)
Tankar som tankas (Liv)
Tänkande tankar tänks (Oavbrutet)
Ljusa tankar (Lysande)
Mörka tankar (Dystert)
Tänker du som jag (Hoppfullt)
Tanklöst (Bristande tomrum)
Tvångstankar (Handling)
Flyende tankar (Förvirrad)
Hopplösa tankar (Omöjliga)
Goda tankar (Sprida lycka i goda ord)

Blind höna känner sig äntligen hittat ett korn




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-14 19:29



Bookmark and Share


  mike irow
moderniskt
mogen
dikt
bravvvo!
2016-03-23

  Lars Hedlin
En flödande och levande text :) kram
2016-03-15

    ej medlem längre
Spridda tankar om ordens betydelse och känslan de föder.
Fint skrivet!

2016-03-15

    ej medlem längre
Nej. (titel) :9
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"