Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRESENTATÖR

jag vill vara en ambassadör

som fungerar som presentatör

vissa anser att sanningen stör

hos en del får jag genast gehör

en dag står jag vid Skaparens tron

alla pilgrimers destination

det står klart hur jag byggt på Hans grund

och hur jag har förvaltat mitt pund

har jag varit en människors träl?

har jag vunnit en vilseförd själ?

det blir bokslut i himlen en gång

i en värld fylld av glädje och sång

vad var viktigt?

vem levde jag för?

höll jag måttet som presentatör?

 

LARZ GUSTAFSSON  15/3

 

Tack och lov att det är GUD, som är RÄTTVIS, som fäller det slutgiltiga omdömet!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-03-15 15:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt flyt, går bra att rappa
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP