Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur samlingen "Inspiration av kvinnor"


Pär-Anders tankar när Magdalena kom till rummet

 

Tvätta bort ditt smink
Dämpa läpparnas röda glans
Sjölj av den dyra parfymen
Använd inte mjukgörande kräm

Slicka inte dig runt munnen
Ta bort suget ur din blick
Behåll det uppsatta håret
Och klänning på din kropp

Visa inte kläder med spets
Dölj din nakna hud
Smek inte dig på kroppen
Sluta kisa med ögonen

Stäng dörren till toaletten
Låt duschslangen vara i häng
Raka inte hår runt könet
Fukta inte fingrar där

Ta inte fram handklovar och piskor
Gå inte rakt emot mig
Låt bli att skaka handen
Jag har radhus fru barn bil…

                                          och ingen sex




Fri vers av Ardo Wejka
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-15 22:02



Bookmark and Share


  agneta pichler
Klockren sanning
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka