Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Texten handlar om Min relation till mitt piano…


Piano

när jag var som mest förintad

av livets manglande repetitioner 

bestämde jag mig för att renovera

mitt piano, som i dag är min borg

 

det är med pianots tangenter

som med mina visioner

de lär mig att ta för mig

av det harmoniska i mötet

mellan svart och vitt

 

sånger är där med mig

instrumentaliskt andra gånger

spelar mig igenom tonerna i mig in i

världar som bara kan nå andra

när jag bjuder dem, eller besöker

en öppenscen någongång då och då




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-16 21:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag tycker också om att spela piano.
Skickar med en liten text:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1676157

2016-03-17

  Micael Axelsson
Förmågan att få utlopp genom musikens evinnerligt breda känslospektra är så fantastiskt - beundrar de som lyckas klä känslor o beröra genom toner.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP