Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetens vänskap

Du är eld
Jag är vatten

Du är inre
Jag är yttre

Du min vän
vid din sida jämnt

Vi håller ihop
I vått och torrt

Vi två

Känner oss
glada i alla sinnen
Livskraften och mycket mer

Vänskap




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-17 18:38



Bookmark and Share


  mike irow
vacker...
2016-03-21

    ej medlem längre
Fint skrivet om den dyrbara vänskapen.
2016-03-17

  Solstrale VIP
Så underbar!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"