Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGT BORTA FRÅN FÖR LÄNGESEN

långt borta från för längesen

förlorar jag en gammal vän

du kanske säger: "c'est la vie"

men jag kan inte låta bli

att grubbla över det som var

och som vi inte kan ha kvar

det sitter djupt, det tar mig hårt

jag bidrog till att det blev svårt

 

 

långt borta från för längesen

en tid när vi var unga män

och kvinnorna var flickor då

som vi försökte att förstå

nyfikenhet blev kattens död

och rivet skinn och skepp i nöd

låmgt borta från för längesen

men antihjältar lever än

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/3 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-03-18 15:22



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
En fin stämning av vemod och saknad, tyckte om din text
2016-03-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite sorgset diktat om svunnen vänskap. En känsla jag känner igen.
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP