Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som syns på balkongerna


Morgon Rock

tidiga morgnar

rockar

de är tysta

saktmodiga

stilla

 

en kvinna

går ut på sin balkong

skakar en duk

min särbo

skrattar

 

där han bor

säger han

att det inte är

en vanlig syn

skrattar igen

 

lustigt tänker jag

morgnar

rockar

morgonrockar

rockar skakar 

duken väcks

stryks från

det som fastnat

 

rocken

klädvårdsrollas

nu rockar

också rocken

morgonen

är ännu som

min egen

rock en fäll

rockefäller




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-03-19 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP