Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBSERVATÖR I EN STAD

bara slutsträckan kvar

det får bli mitt svar

en liten bit att gå

bara att stå på

trogen på sin post

går på husmanskost

citylördagen:

kylig, grå - än sen?

 

  kort väg till sommaren

  kort väg till havsstranden

  lång väg till vinter igen

  vår nu i kuststaden

 

 

staden rör och berör

denne observatör

fram och återgå

orden blir för små

jenny joggar förbi

i sitt dagdrömmeri

folk som glor så det stör

på en observatör

 

 

  kort väg till mera ljus

  ny luft i gamla hus

  lång väg till längre natt

  kort väg till blå kravatt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18-19/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-03-19 13:30



Bookmark and Share


  OT
Fin beskrivning av dina betraktelser och de känslor som uppstår. Tredje strofen är igenkännande.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP