Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IGLOO I SAHARA

snön ska smälta bort
som en igloo i sahara
smälta inom kort
säkrare kan inget vara
syndafallets snö
den ska jag alltid hata
snart ska det bli tö
på varje gävlegata


LARZ GUSTAFSSON 10/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-03-19 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP