Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR MACKMYRA

mackmyra är

ett ställe som jag hatar

det borde bombas

ned till grus

mackmyra är

ett ställe som jag ratar

endast en ynkrygg

tar ett rus

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160319

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-03-19 16:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR.
Om jag säger att jag HATAR så menar jag att jag HATAR.
Och om det är NÅGOT jag VERKLIGEN hatar så är det när folk säger "hat är ett starkt ord".
Jag hatar alkohol. Folk som måste berusa sig är fega.

2016-03-19

  Mazy
Hat är ett starkt ord.
Om du syftar på själva drycken så avstå.
Vad gäller stället vore det absolut fel att spränga det. Tycker det var bra magstarkt av dig att skriva som du gjorde i mitt kommentarsfält. Det här var bra mycket vettigare sätt att visa ditt ogillande.

Mvh agnostikern
2016-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Platsen är det som sagt inget fel på.
Tack för kommentaren!
2016-03-19

  Marie Å
Mackmyra är också en vacker plats men jag förstår att det inte är det du syftar på i denna dikt.
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP