Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad som väntar!


Lämnad -- ensam


Ju, mera Tiden går, - -
desto tydligare framstår
det hur märkligt allena
jag framlever mina dagar!
Trakasserande rytmer
från radions musik, ---
dygnets alla timmar !
Å, folk pratar med varann i
Etern.. Ingen talar till mig!
Vet inte vad som väntar !

En brännande känsla av att
jag skulle va´allmänt försmådd
och utfryst i Samhället, gör sig
bemärkt invid hjärtetrakten!
Hur kommer det sig att jag --
-- kategoriskt lämnas ensam?
Hånad, hackad på, som en
laglös, skabbig å fattig - räv!
Går, näranog, själv, på Myten om
mig som knäpp, knäckt å galen!

Det enda som finns för mig å göra, --
-- är att jag går till motvärn --> -->
--> --> å finner ut en bra å effektiv
Strategi å slå mot Systemets svaga
punkter, konfrontera Världen - å
stegvis förverkliga mig, själv. -----
Leva ett liv, som jag vill, ha Vänner
och Älskare -- å aldrig mer bli så
ensam som jag varit ett långt tag, nu!
-Å, Hög Tid, att ta reda på - Sanningen !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-19 20:11



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En speciell Eloge till H.C.B, här!
Rena rama Sanningen det du
skrivit på engelska! Klokt och
nyktert tänkt! Håller med dig.
Så är det ! Kram från Marianne.
2016-05-23

  H.C.B
“Love is one of the most intense feelings felt by man; another is hate. Forcing yourself to feel indiscriminate love is very unnatural. If you try to love everyone you only lessen your feelings for those who deserve your love. Repressed hatred can lead to many physical and emotional aliments. By learning to release your hatred towards those who deserve it, you cleanse yourself of these malignant emotions and need not take your pent-up hatred out on your loved ones.”
2016-03-29

  ResenärGenomLivet
Det är "ruter" i dig, vännen...låt ingen sätta sig på dig...
2016-03-22

  överlevaren VIP
Dina ord griper tag, berör och slår mot datorskärmen med styrka!
2016-03-20

  bumerang
Din beskrivning av ensamhet kan
Nog för de flesta kännas igen. Dessa
Stunder kommer - och går, som tur är.
Ensam kan man känna sig i de gladaste
Sällskap och med den största bekantskapskrets.
Att som du vara medvetet öppen är naturligtvis ett
Vinnande koncept.

2016-03-20

    ej medlem längre
Starkt gjort att inte ge upp utan finna vägar ut ur svårigheter!
2016-03-20

    ej medlem längre
Du beskriver ärligt och rakt en smärta och en ensamhetskänsla men också en styrka att våga söka din egen inre sanning. Fint!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf