Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONFORMISMENS KOLLABORATÖRER

man söker angreppspunkter

se där! där har vi en!

en trevlig liten plattform

för alla angreppen

man söker infallsvinklar

med lykta och med lupp

sen avancerar man med

sin lilla kaxproppstrupp

 

 

en misshaglig bekämpas

hans rättframhet är fel

här måste list tillämpas

i detta lumpna spel

för manipulatörer

är detta vardagsmat

kloakens estradörer

vill huvuden på fat

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160320

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-03-20 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP