Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTE MED JESUS

det där var ingen suggestion

det där var verklighet

Guds underbara kraft för mig

är en realitet

Han rörde vid mig, fyllde mig

med Andens ljuva frid

i detta tillstånd glömmer man

sin omgivning och tid

 

 

Guds Rike är en verklighet

och ingen masshypnos

Han fyller mig med härlighet

så länge jag kan nås

så länge jag är öppen nog

att kunna ta emot

när jag står i förbindelse

med både stam och rot

 

 

 

jag är en gren i detta träd

av Jesu rot och stam

jag håller mig till Herren

och Hans godhet flödar fram

det här är ingen inbillning

och ingen illusion

den rättfärdige blir välsignad

helad genom tron

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/3 2016

 

1 Petrus 2:24




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2016-03-20 16:38



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Möte med Jesus” underbart poem, du var riktig i annan dimension när komponerade denna dikt. TACK, Larz.
mvh Diana.
2016-03-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
Tack Larz
2016-03-20

    ej medlem längre
Mycket fint! Nej det är ingen illusion, det är verklighet!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP