Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MYCKET LJUST MINNE BEVARAD



sista gången jag såg polare Per
var i sandviken, i pingstkyrkan där
återseendet blev soligt och kärt
bara det var faktiskt all mödan värt
nu har skoglund seglat vidare i frid
och får vila ut hos Herren hemmavid
lyser frid över det ljusa minne Per
lämnat efter sig bland sina vänner här

LARZ GUSTAFSSON  20/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2016-03-20 17:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
En trevlig resa genom livet trots allt!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP