Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffad av tre röda trådar, vid ett vägskäl, där allt kunde nås


VILD BILD

 

vindburen tröst sjunger

i den vindpinades anlete

drar fram yttersta dagen

som stryker kring där ute

 

vägskälet möter

alla på samma gång

original som

går likriktat

 

rädslan att vara

obetydlig

broderar med röda trådar

som manifesterar existens




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 19:04



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Djupsinnigt på fantasieggande sätt, bra diktat!
2016-03-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Denhär är ju helt perfekt ! Bildspråket ordvalen, rytmen. formatet det rätta, uppdelningen i 3 snitt - Poesin flödar obrutet - Verkligen en dikt att presentera var som helst !
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP