Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPASSANDE MANNEN

nu vill man föreskriva mig vad som är passande
som om jag vore dum i huvudet
man vill att jag ska bli ett mähä som de svassande
som minsann vet allting om etikett
det finns en lämplig kroppsöppning för varje regelbok
som du författat från din höga häst
stick härifrån, ta glorian med dig, den som hänger snett
här möts du bara av en skarp protest


LARZ GUSTAFSSON 160320




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2016-03-20 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP