Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG HADE VETAT

och om jag hade vetat

men jag visste inte då

man vet så väldigt lite

man kan inte förutspå

när gamla vänner seglar in

i en annan dimension

så står man där med sin vandringsstav

och en melankolisk ton

 

 

vi borde umgåtts mera

haft tätare kontakt

nu bor du inte längre

i denna tyngda trakt

vi möts en gång därhemma

på andra sidan bron

när jag lagt ned min vandringsstav

och bytt ut min sorgsna ton

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-03-21 13:29



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Bara så fin, Larz. Tack.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP