Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävligt hårt


HÅRT

Till sist orkar man inte

tröttheten livserfarenhet 

krossar benenen i kroppen

inifrån tills tinnitus skriker

 

det låter inte så bra

när det borde låta bra

nervöst oroligt fast att

allt borde kännas på topp

 

vuxna är tanklösa monster

vissa har hjärnsläpp 

mest hela tiden

några av dem står nära

 

det vänder sig i magen

det vänder sig ut och in

det skriker att nu räcker det

sluta lek med mig allt som är hårt




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-21 20:47



Bookmark and Share


  DominiQueen
Låter som ett smärtsamt skri.. Ett vårskri? Ja ibland blir det för mycket och då ska vi inte hålla det inom oss. Vi får hoppas på att det snälla segrar. :-)

Blessed be
DominiQue
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP