Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AKTUELLT - haiku

Världen står i brand

tro byts mot flammande hat

hopp blir till aska




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-23 17:44



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
aktuell haiku, ja!!!! -----längtar ett tredje alternativ - - fredsforskning - konflikthantering - rättvisa - förstörelse av alla vapen - medkänsla - kärlek
2016-03-24

    Jag är fan större än Sartre
Världen är sig lik, men kramarna på sociala medier har format mer naiva generationer!
2016-03-24

  Rise Little One
Våld föder våld...der tar aldrig slut ...
2016-03-24

  M.Eta
Bra skrivet om det fruktansvärda! Vi lever i en rutten värld, IS måste bekämpas!
2016-03-23

  mike irow
skarpt
tungt
bra
2016-03-23

  Änglaögon
Sanna ord i dina fina haiku.
2016-03-23

  Solstrale VIP
Snyggt! Byggggt!
2016-03-23

  Fem hjärtan VIP
Du har fångat det onda som händer i fin haiku!
2016-03-23

    ej medlem längre
Ondskan får aldrig vinna.
Tack för en fin haiku.
2016-03-23

    Sefarge VIP
Var och ens tro.
Om medmänsklighets
Gemensam Kraft. Skall
Till sist minska roten till
det onda!

2016-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om situationen i världen!
2016-03-23

    Dan Myrbeck
Haikusligt..
2016-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara EN Gud och således bara EN Guds vilja.
Guds vilja är inte att döda människor.
Jesus är Gud.
2016-03-23

  ULJO
Ja världen blöder. Det är fruktansvärt att guds vila ska tolkas så olika och bli så förgörande för mänskligheten
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP