Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Glad Påsk!


Nu är påsken
åter här

ljuvligt pastellklädd

bjudandes ljus
och nytt liv

äggande skön

ja kanske även
vårvärmen befriande
kommer

som ett svar på
vinterns långa
bön


©Teresia Ridell (24/3-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 442 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-24 07:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Måste tyvärr önska retroaktivt, men här kommer:

Äggstra Glad Påsk!

Vilken underbar målning!

2016-03-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Glad påsk vännen...nu kommer ljuset åter!
2016-03-26

  Fem hjärtan VIP
Glad Påsk önskar jag dig och din familj!
2016-03-24

  Rise Little One
Glad Påsk min fina vän! Allt gott till dig.
2016-03-24

    Bodil Sandberg
Tack för dina fina ord kära Teresia
Ha en toppenpåsk!
2016-03-24

  ULJO
Allt gott till dig
2016-03-24

    ej medlem längre
Glad Påsk min underbara poetvän!
2016-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Glad Påsk, fina poetvän!
Önskar dig allt gott.
2016-03-24

  KYREUS of Sweden
Allt gott till Dig
och Din familj,
bästa Teresia!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell