Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYFTER BLICKEN

smutsvattnet rinner förbi
jag känner aldrig dess stank
vänder mig om och går bort
från flodens äckliga bank
utloppet, avloppets ström
utflödet orenar dig
ser jag mot fjälltopparna
törstar min själ efter Dig


LARZ GUSTAFSSON 24/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-03-24 13:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, nu är det verkligen dags att lyfta blicken...längtansfullt och fint...
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP