Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSEUDOLAND

amatörernas afton i pseudoland
där kvasifolket samlas
det fnittras och ryggdunkas lite grand
det skvallras och det svamlas
givetvis vet man allt, för det hör ju till
det ligger i maneren
det är hit alla verkliga strebrar vill
till ballaste kvarteren

man har läderdivaner, man har the works
bara att analysera
expertisen har samlats till after work
snillen börjar spekulera
"säg, hur tacklar vi sanningen?"undrar rut
"en tuff nöt", svarar svante
"det blir ett inferno! hur kommer man ut?
det gjorde inte dante!"

LARZ GUSTAFSSON  160324




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-03-24 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP