Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill va i ett Vi !


Nu, är jag glad, igen !


Nu, är jag glad, igen !
Det är, nog, Kärleken ....
Tror jag har en fin vän !
Inte som längesen!
Då, ledde fienden!

Kan inte låta bli
å tänka mig, själv, fri --
från kärlekstiggeri!
Vill, ju, va´ i ett VI ! -
För det kan jag ta strid ...

Kärleken, -- röd å blå, --
vill jag att jag ska nå !
Tänk, att om honom rå !
Till sängs tillsammans gå,
Ljuva orgasmer få !!!

Förut, var jag ledsen - -
å kände Tristessen;
Kunde dött av Pressen -
från andras Intressen
å stödja Noblessen!

Först, var tanken att jag
icke dög, - va´ för svag !
Hade kassa anlag!
Men, i mitt nästa Drag,
fann jag stora Behag !!

Då, blev jag -förståss- glad !
Ja, jag kunde slå vad
om att eran Blockad, -
förgår i min bostad, - - -
som vid Stockholms Blodbad !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-25 08:31



Bookmark and Share


  H.C.B
Jag har fått en husfluga. Vårtecken!
2016-03-29

  överlevaren VIP
Härligt ordat, sprider fin känsla!
2016-03-26

  ResenärGenomLivet
En härligt positiv dikt...känns skönt...
2016-03-25

  Blomma-Stjärna VIP
här händer det mycket, som känns rätt nära det hägrande mål, som vi alla vill leva i; en kärleksrelation!
2016-03-25

    ej medlem längre
En glad och stark text om lyckan att äntligen hitta rätt!
2016-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra och glädjefyllt du diktar!
2016-03-25

    ej medlem längre
Att finna en väg ut ur det svåra...det är att inte ge upp! Du klarar det mesta!
Ha det gott, trevlig helg!
2016-03-25

  mike irow
i purpurea spår...går jag
2016-03-25

  bumerang
Ja, det är verkligen "basic" för att känna att man lever. Vi behöver varandra. Få bli sedda av varandra.
Och själv se.
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf