Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är här ikväll


Mobbarens poesi

han som hatar 

har släntrat in

står där i hånens

hånfulla glans

 

han som ratar

här finns

existerar i is

i sig

 

ett vrålande as

en bitterhets ånga

en böldens avskum

har ordet ikväll

 

hans ryande

tyrannens hotfulla

aldrig sinande

bara pinande ryslig

 

han gömmer sig

inkulturum

bedrar konsten

stjäl din själ

 

han pyntar sitt

öppna fönster

med allt som

han strippat av dig

 

skuggar sig i din solglans

säger att allt ditt är hans

han tar flickor i mörkret

söver ned dem klämmer på

 

fotar dem medvetslösa

föraktar kvinnor så

poet han kallar sig

hatets profet jag kallar dig

 

kom här fram om du vågar

slå för kärleken ett slag

säg att du är stolt nu

när du staplar floskler i rad




Prosa av Solstrale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-25 21:14



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Stark text som väcker tankar...
2016-03-26

  DominiQueen
Starkt om psykopatins vidriga poet
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP