Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 st. 7-radsrim.


Mummel, m.m.


Mummel i mjuka vågor,
får mig å ställa frågor :
Vad är det för odågor
som orsakar de plågor,
som ges av eld & lågor?
Har, själv, inga farhågor, -
- trots att syndandet pågår!

Det var en poppulär man, -
som gärna ville va´ sann !
Äktenskapet med Skökan,
-- på alla nivåer -- brann!
Under en skallgång, man fann
hans döda kropp i leran!
Den Historien va´just grann!

Jag önskar, nog, å va´- glad!
--Ge mig lakrits å choklad !
Vill ej bli Akterseglad!!
Hellre, friare -- på rad ...
... sjungandes en cool Ballad,
kastande kring sig blomblad ~~
Väljer en skönt otyglad !! --

En lång, frivillig Vaka, -
det skulle jag bejaka !
Sinnena skulle spraka -
å jag åt sockerkaka, -- -- --
som -säkert- nam-nam smaka´!
Stormen i träden knaka´, - -
- - minns jag, - sen långt tillbaka ....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-26 00:02



Bookmark and Share


  H.C.B
stark text,
2016-04-03

  louisegirl
Underbara du <3
Härlig dikt, med bra rim och härligt flyt...
Bravo!
2016-03-26

    ej medlem längre
Du har ett sätt att skriva som går rätt in i hjärtat!
2016-03-26

  bumerang
Lekfullt och intresseväckande.
Vad är det egentligen som händer?
I verkligheten kontra inuti dig
Godis har en euforisk effekt även i din text känner jag.
Så bra skrivet
2016-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är ju för underbar! Diktar som en Gudinna, roligt och berörande!
2016-03-26

  överlevaren VIP
Gillar, härligt rim!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf